Jessica Shirvington - Violet Eden krónikák

Violet nem vágyik másra, csak hogy Lincolnnal lehessen. De a fiú olyan súlyos titkot rejteget, amely
bármikor szétszakíthatja őket. És persze ott van Phoenix is. A lenyűgöző és kifürkészhetetlen srác, aki azonban mindig a lány mellett áll.
A világosság és a sötétség örök küzdelmének csapdájában vergődve – ahol az angyalok bosszúra
szomjaznak, és az emberek hősként harcolnak – Violetnek el kell döntenie, mekkora áldozatot hajlandó hozni. És kiben bízhat…
A rossz döntés nem csupán az életébe kerülhet, hanem a végzetébe is.





Violet Eden a Grigori tagja – részben angyal, részben emberi lény. Arra a sorsra született, hogy megvédelmezze az emberiséget a száműzött angyalok bosszújától.
Életbevágóan fontos, hogy Violet pontosan tudja, kiben bízhat meg, ám amikor megérkezik az erősítés a Grigoritól, hamar nyilvánvalóvá lesz számára, hogy mindenkinek van titkolnivalója. Még Lincolnnak is. Egy tényt azonban Violet már biztosan tud… hogy Phoenix hatalma, amellyel a markában tartja, egyre nagyobb veszedelmet rejt számára.
A verseny, hogy megszerezzék az egyetlen dolgot, ami akár örökre kibillentheti a hatalom ősi egyensúlyát, mindnyájukat a Jordán szent hegyei közé vezeti, és a végsőkig próbára teszi Violet képességeit. S lelepleződik a legszörnyűbb árulás.



Violet Eden ismét nehéz helyzetbe kerül. Ellenségei is erősebbek. Mégsem tudhatja senki, mennyire

Amikor az ember egy vulkán szélébe kapaszkodva lóg ég és föld között, mégis hogyan hozhatná meg élete legfontosabb döntését? Violet Eden számára egyre nehezebb feladat elválasztani a helyes utat a helytelentől. Csak mert a Grigori félig angyali harcosa, még nincs mindig igaza. Hiszen mi lehet helyes abban, ha választania kell a legjobb barátja élete és az emberiség megmentése között? Mi van akkor, ha a száműzött angyalok legsötétebbike, Phoenix mégsem olyan elvetemült, mint Violet mostanáig gondolta?
Mindkét oldal – angyalok és száműzöttek – elkeseredetten küzd, hogy megfejtse az ősi Írást, aminek segítségével bárki visszahozható az alvilágból, ahová örök időkre zárták. A középpontban pedig ismét Violet áll. Csupán egy esélye van, hogy meghozza a helyes döntést…
szenved…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése