Gail McHugh - Ütközés

Egy ​elmulasztott első találkozás…
Majd egy második esély…
Emily Coopernek nemrég halt meg az édesanyja. Próbálja feldolgozni gyászát, s mivel befejezte főiskolai tanulmányait, úgy dönt, New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen.
Dillon Parkernek megvannak a maga titkai, ám mindent elkövet, hogy enyhítse Emily bánatát. Tisztában van vele, hogy képtelen a lány nélkül élni. Kedves, figyelmes és gondoskodó vele, megvan benne mindaz, amire Emily egy férfiban vágyik.
Ám a lány megismeri Gavin Blake-et, a gazdag és hírhedt, veszélyesen elbűvölő playboyt. Emily önmaga előtt is próbálja tagadni fellobbanó vonzalmát, de Mr. Magas Sötét Jóképűt nem olyan fából faragták, hogy könnyedén elengedje a lányt. Saját múltbéli fájdalmán túllépve semmi nem állíthatja meg Gavint, hogy elnyerje Emily szívét.
Ez a váratlan találkozás arra készteti Emilyt, hogy átértékelje korábbi döntéseit, és új választásokkal szembesül, amelyek régi barátságokat dönthetnek romba, szíveket törhetnek össze, és örökre megváltoztatják az életét…

3 megjegyzés:

Panni írta...

Több helyen hibás a könyv, olvashatatlan részek vannak benne, még rejtvénynek is húzós! Panni

Unknown írta...

Valamikor várható lesz a második része?

Timics írta...

Sziasztok, nekem van másik verzióm a könyvből, Panni, ha adsz e-mail címet, szívesen átküldöm, illetve adminnak is, hogy feltehesse

Megjegyzés küldése