Online

Ponyva regények

A gyüjtemény nem teljes, kérlek titeket kommentben jelezzétek, ha valami nincs, hátha megtaláljuk őket!
Drive linkre lett cserélve, ha valami gond van, szóljatok!!!


17 megjegyzés:

Boglárka Kancsó írta...

Júlia füzetek 501-600

Zita Proity írta...

Tini romantika sorozat,nincs meg esetleg neked?

Névtelen írta...

Sziasztok! Újabb füzet lesz feltöltve? Köszi

Névtelen írta...

Sziasztok

Nem tudom megnyitni a mappát, lehet, hogy nálam a hiba, csak jelezni szeretném. Örülök, hogy ismét elérhető az oldal, köszi a munkátokat. Szép napot:)

Fairy írta...

Sziasztok! Először is naaaaagyon boldog vagyok hogy ismét elérhető az oldal, főleg anyukám miatt ő falta a ponyva könyveiteket! És alig várom, hogy elmondjam neki, hogy ismét olvashat könyveket tucatszáma. Viszont én sem tudom megnyitni a One Drive-ot kéri az email címet és a jelszót szóval nem tudok belépni a mappába, (a Google Drive-nál nem volt ilyen probléma mivel onnan már töltöttem le, ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem).

Nikolett Kormos írta...

Sziasztok, örülök hogy újra vagytok és köszönöm a munkátok, az lenne a kérdésem hogy lehet olvasni a ponyva könyvek között mert nevet és jelszót kér?

책이 당신에게. írta...

Sziasztok, elvileg már megcsináltam, de szóljatok, ha nem jó :)
Lex

viol1 írta...

Sziasztok. Nekem sajnos még mindig nem működik pedig próbáltam telefonnal, tablettel és laptoppal is.

Csitimi de írta...

Sziasztok, én is próbáltam meg nyitni a mappát a one driveban de azt írta ki hogy a fájl nem létezik mert a tulajdonos törölte. Nagyon meg koszonnem ha mégis volna valahogy mód rá lelni a mappara. Előre is köszi

Fairy írta...

Szia! Én nem nagyon értek ehhez, de szerintem nem is tudunk majd belépni, mert ugye senki nem tudja sem az email címet sem a jelszót, mert gondolom ez a saját fiókod, nem nyilvános fiók, de lehet, hogy én mondok hülyeséget, ha így van akkor bocsi nem szóltam.

책이 당신에게. írta...

Át rakok mindent Drivera, ha úgy se jó, szóljatok!!!
Lex

Fairy írta...

Köszi Tökéletesen működik!

csuri60 írta...

Szia! A dr Andres sorozat üres, nincs mit letölteni! Ha lehet javítsátok.

Köszi

Mátyus Melinda írta...

Egy könyvet keresek: Kathleen O`Reilly: Éjfélkor a Times Square-en, Joanne Rock: Ámor nyilai (Tiffany 289-290). Lehet, hogy feltöltöttétek, de nem találom. Meg tudjátok szerezni? előre is köszönöm.

Csitimi de írta...

Köszönjük, így már tökéletesen működik 😀

Ancsa írta...

Köszi. Nagyon örülök, hogy újból elérhetők ezek a regények és bővítetted is a kínálatot. Kay Hooper: Mint a mesében nincs meg véletlenül?

Névtelen írta...

Sziasztok!Megtudnátok nekem találni: Hedwig Courtsh Maher_től, Nem szerethetlek! Ez az aranybilincs második része.Az első része háromszór is fent van?De ez nincs.KÖSZÖMÖM ELŐRE IS!

Megjegyzés küldése