A csábítás mesterei Könyvek



Az inkubusz mester, Devlin Gravori bosszúra vágyik testvére meggyilkolása miatt, ezért igazságot követel a nefilimek legfelsőbb bíróságától. De a düh és a megtorlás nem fogható az emésztő vágyhoz, melyet Nahiri, a gyönyörű nefilim harcos iránt érez, akit túszul ejt.









Canaan Romerac, az inkubusz mester egyetlen célja bosszút állni azokon, akik elárulták és ötszáz évre a Várbörtön foglyává tették. Legalábbis, míg szeme meg nem akad Raynán. Vajon a gyönyörű nefilim meg tudja gyógyítani Canaan megsebzett lelkét, mielőtt túl késő lesz?














Scarus Vipera, a szexi inkubusz mester meggyengült, és az egyetlen dolog, ami újra felerősítheti Rosamund, a Hárem erőben gazdag tagja. De a rejtélyes nefilim eltökélte, hogy érintetlenül hagjya maga mögött a Háremet, anélkül, hogy szíve megsérülne.















Jian, a Xanthe ház mestere életét annak szentelte, hogy visszaállítsa családja régi fényét. Mikor szerződést kínálnak neki, hogy vadászza le a hiányzó Fensőbbségest, lelkesen fogadja el a megbízást. Legkevésbé sem számít rá, hogy egy döbbenetesen szép angyallal kerül össze, aki nem csupán vágyat ébreszt benne.




2 megjegyzés:

Zitus írta...

Várhatóak újabb könyvek ebből a sorozatból?

Noemi írta...

Nagyon szépen köszönöm :)

Megjegyzés küldése