Sara Bennett - Greentree nővérek


A jó házból való úrilány, Miss Vivianna Greentree Londonba érkezik, hogy megakadályozza az általa létrehozott árvaház lerombolását. A tulajdonos, a gőgös és élvhajhász, ám jóképű Lord Oliver Montegomery azonban hajthatatlannak tűnik. A nőben viszont méltó partnerre talál: ő makacs elszántsággal követi a férfit, egészen addig, amíg végül egy elegáns kuplerájban találja magát. Mivel észérvekkel nem sikerül meggyőznie az ifjú lordot, olyan eszközhöz kell folyamodnia, amely a férfi esze helyett a szívére hat. Egy tisztességes lány neveltetésébe azonban nem tartozik bele a szerelmi praktikák tudománya, így az ártatlan és a szerelem misztériumában járatlan teremtést a szépséges kurtizán, Aphrodité segíti, beavatva Viviannát a csábítás titkos fortélyaiba… Tervük vakmerő, izgalmas és veszélyekkel teli, ráadásul minden egyes lépés új, kiszámíthatatlan következményekkel jár. Viviannát azonban nem rémítik meg az akadályok, még akkor sem, hogyha az egyik éppen az ő szíve…




Marietta ​Greentree szépsége és fiatalsága ellenére úgy érzi, zsákutcába jutott az élete, mert jó hírén folt esett: elcsábította, majd elhagyta egy fiatalember. A lány így nem lát más kiutat, mint hogy anyja, a híres kurtizán nyomdokaiba lépjen. A sors azonban keresztülhúzza a számításait Lord Roseby, azaz Max Valland személyében.
Marietta és Max kapcsolata meglehetősen szerencsétlenül indul, és a mogorva lord viselkedése nem sok jót ígér a jövőre nézve. Ráadásul Marietta édesanyja egyetértésével úgy dönt: Maxet fogja használni tanítómesternek kurtizánná válásához. Csakhogy ekkor még egyikőjük sem sejti, hogy a szívük szava minden tervet felülír, és kapcsolatuk egészen másként alakul, mint ahogy azt előre elgondolták…
Miközben lassan fény derül a múlt és a jelen titkaira, Marietta apránként megismeri a testi örömök elképesztően sokszínű tárházát, és olyan gyönyörteljes élvezetekben lesz része, hogy mindenestül újra kell gondolnia korábbi terveit.
Sara Bennett (A csábítás fortélyai) regénye szórakoztató, izgalmas és bizsergetően erotikus románc, amely most sem okoz csalódást az olvasóknak.



Sebastian Thorne beleegyezik, hogy megvédi a híres kurtizán, Aphrodité lányát a rá leselkedő
veszélytől. A bukott lordot azonban váratlanul elbűvöli a nő szépsége.

Mappa

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm.

Megjegyzés küldése