R. K. Lilley - Vágyak szárnyán

„Most, hogy úgy nézett rám, mintha a következő lélegzetvételénél is fontosabb lennék neki, nehéz
volt elképzelni, hogy volt idő, amikor nem éreztünk egymás iránt semmit.”
Mikor a zárkózott természetű légi utaskísérő, Bianca, megpillantja James Cavendisht, a multimilliárdos hoteltulajdonost, azonnal elveszti a nehezen megszerzett benső nyugalmát. Ő, aki 35 ezer láb magasan, tíz centi magas sarkú cipőben minden gond nélkül szolgálja fel az utasoknak a pezsgőt, elgyengül, amint meglátja őt. A
mindig higgadt Bianca képtelen kivonni magát a férfi türkizkék tekintetének igézete alól. Ám, ha csak a megjelenése lenne olyan vonzó ennek a tökéletes és félelmetes embernek, Bianca könnyen lerázná magáról. De van valami őrült vonzereje is, amit másoknál nem tapasztalt: a domináns férfi ereje, a gyönyör és a fájdalom ígérete, amit a beszédes szeméből kiolvas. Ez abban a pillanatban leveszi a lábáról, ahogy meglátja őt.





James és Bianca viharos története folytatódik a Vágyak Szárnyán második részében.
James bevezette Biancát a fájdalom és szenvedélyt, sötét és csábító világába. Megtanította neki a saját engedelmes, mazochista énjét, a nő gyorsan és mélyen beleszeretett a tagadhatatlanul karizmatikus és lehetetlenül szép Mr. Cavendish-be, de egy fájdalmas félreértés és az erőszakos démonok visszatérése a nő múltjából elborítja Bianca-t, zavarosak lesznek az érzelmei és lelkileg megsebzi magát, így eltaszítja a férfit magától. 
Már több, mint egy hónap telt el a sokkoló támadás óta, ami kórházba juttatta, és azóta, hogy a zaklatott Jamesnek azt mondta, hogy térre van szüksége, viszont az érzései nem hagytak alább. Bár tudta, hogy csak idő kérdése, mikor esik újra áldozatul James varázsának…

Rajongói fordítás! Magyarországon nem jelent meg!
Köszönjük a munkát!!!



James és Bianca története a végéhez ér. Egy rövid ,de komoly udvarlás után, Bianca már nem tudja tovább tagadni az érzéseit James iránt. Hiszékenyen beleugrott valami csodálatos dolog kezdetébe, vagy ez túl sok,túl gyorsan?

Rajongói fordítás! Magyarországon nem jelent meg!

Köszönjük a munkát!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése