Sarah Lotz A ​Hármak

Az ​évtized legfeketébb könyve. Négy repülőgép-katasztrófa. Három túlélő gyerek. Egy üzenet, amely örökre megváltoztatja a világot. 
Stephen King így fogalmaz a könyvről: A Hármak tényleg csodálatos. Elsöprően izgalmas és lebilincselő. Eddig 19 országban jelent meg, hamarosan tévésorozat készül belőle. 
Fekete csütörtök: ezt a napot senki sem felejti el. Négy utasszállító repülőgép szinte egyszerre zuhan le a világ négy különböző pontján. 
Csupán négy túlélő van. Három közülük gyerek, akik szinte sértetlenül megmenekülnek. De egyre furcsábban viselkednek. 
A negyedik túlélő egy amerikai háziasszony, aki nem sokkal a tragédia után meghal. Ám előtte fontos üzenetet küld a telefonjáról a lelkipásztorának. 
Az üzenet örökre megváltoztatja az emberek sorsát. 
Isteni gondviselés vagy ördögi cselszövés?




Letöltés


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Készen állsz egy hajóútra a pokolba?
Az utasokkal teli óceánjáró békésen szeli a vizeket a Mexikói öbölben. De a negyedik napon egy rejtélyes meghibásodás miatt leáll a hajtómű, nincs áram, még a távközlési eszközök csődöt mondanak. Nemsokára fogytán az étel és a gyógyszerek. Amikor eldugulnak a mosdók, kitör a norovírus járvány.
Néhányan látni vélnek egy kisfiút a folyosón, miközben ez kifejezetten felnőtteknek szervezett nyaralás. A hajón utazó, népszerű médium jövendölései pedig egyre valóságosabbá válnak.
Az utasok abban bíznak, a segítségükre sietnek. Mert jönnie kell a segítségnek, igaz? Csak éppen nem érkezik.
Isten hozott az őrület fedélzetén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése