Online


Nalini Singh - Egy világ - két faj - állandó küzdelem (+ kiegészitő részek)


(8. résszel bővült) 

1. Vonzódás

Sascha Duncan mentál. Mint fajának minden képviselője, ő is különleges mentális képességekkel rendelkezik és minden érzelmet, érzést száműzött az életéből. Sascha azonban más, mint népe többi tagja, és ezt a hibáját rejtegetnie kell.

Lucas Hunter alakváltó. Egyszerre ember és leopárd; az ösztönei, érzelmei és a falkája iránti szeretet vezérli.

A két faj eddig békében élt egymás mellett, most azonban háború fenyeget: egy mentál sorozatgyilkos szedi áldozatait az alakváltó nők közül. Lucas meg akarja találni a tettest, és ehhez Saschán keresztül szeretné megismerni az ellenség féltve őrzött titkait. Van azonban valami ebben a látszólag jéghideg lányban, ami lenyűgözi a férfiban lakó vadállatot. Csakhogy ez a vonzódás mindkettőjük vesztét jelentheti.


2. Látomás

Az Elcsendesedés ridegségében élő Faith NightStar képessége még a mentálok között is különleges: a lány a jövőbe lát. De amilyen értékes a tehetsége, olyan sérülékeny az elméje. Sötét víziók gyötrik, vért és halált lát – és valami még fenyegetőbb dolgot: érzéki gyönyört. Márpedig őt a legkisebb érzelem is az őrületbe taszíthatja. 

Vaughn D Angelo a DarkRiver alakváltó falka tagja. Vadabb a többi falkatársánál, jaguár énje uralkodik rajta. A benne lakó macska pedig Faith-t szemelte ki prédájának, még akkor is, ha a vonzalma megölheti a lányt. Faith képességeit sok mentál a saját céljára akarja kihasználni. Ehhez irányítaniuk kell őt, és minden áron távol kell tartaniuk Vaughntól.3. Borzongás

Judd Lauren mentálképességei gyilkolásra valók. A mentálhálón egy titkos osztag katonájaként iszonyatos dolgokat tett; most a farkas alakváltó falka odújában a Mentál Tanács végzetes tervének meghiúsítására használja erejét. Az Elcsendesedést azonban nem törheti meg, mert ezzel a környezetére szabadítaná gyilkos hajlamait. 

Brenna Shane Kincaid ártatlan farkas alakváltó lány volt, mielőtt egy sorozatgyilkos mentál elrabolta és megtörte az elméjét. Azóta látszólag felgyógyult, de a sérülések mélyebbek, mint ami a felszínen látszik. 

Kísérti a múltja. Juddhoz fordul segítségért, de bármilyen erős is közöttük a vonzalom, a rideg mentál nem tudja megadni a lánynak azt, amire a teljes gyógyuláshoz szüksége van.


4. Feloldozás

Clay Bennett falka nélkül, emberek között nőtt fel. Megpróbálta elfojtani leopárd énjét, de az a felszínre tört és embert ölt. A vérengzés után a fiú elvesztette egyetlen barátját, Talint is. A DarkRiver falka otthont és hivatást adott neki, de a lelkének fájdalmát, a bűnhődését nem tudta enyhíteni.

Talin McKade túlélte rettegéssel és szenvedéssel teli gyermekkorát. Régi rémálmaihoz azonban újabbak adódnak, amikor az utcagyerekek, akiket pártfogol, sorra tűnnek el. Talin szívének legfájóbb sebeit is hajlandó felszakítani, hogy megmentse őket: bár retteg a találkozástól, segítséget kér a legerősebb férfitól, akit valaha ismert.
Clay segít Talinnak, de közben szembe kell nézniük a közös múltjuk gyötrő titkaival is. Ha nem teszik, mindketten elveszítik az egyetlen dolgot, ami eddig életben tartotta őket.


5. Szabadulás

Ashaya Aleine a látszat szerint a tökéletes mentál: rideg, érzéketlen és gyakorlatias. Ő a tudós, aki az egész mentál népet rabszolgasorba döntő implantátumot készíti. Valójában azonban elkeseredetten küzd, hogy megmentse a fiát, és szabaduljon a Mentál Tanács befolyása alól.
De hiába menekül: nem biztonságba kerül, hanem egyenesen a halálos alakváltó mesterlövész karjaiba fut. Dorian Christensen húgát egy mentál gyilkos ölte meg. A DarkRiver őrszem nem tud ugyan leopárd alakot ölteni, de a vadállat benne él, és bosszúra szomjazik.
Most mégis védelmeznie kell Ashayát és fiát. Dorian soha nem gondolta volna, hogy mentál iránt a gyűlöleten kívül mást is érezhet, de a szenvedély sokszor átírja a játékszabályokat.

(Innen már rajongói fordítások, és minden jog a fordítók,ne éljetek vissza a fordítók minkáival!!!! Mivel nem tudok se oldalt, se embert megjelölni, hogy ki fordította, sajnos engedély nélkül kell kiraknom őket!!!) 

6. Megperzselve

Mercy, a Darkriver őrszeme nem érzi túl jól magát a bőrében: idegesíti, hogy rajta kívül szinte mindenki párosodott már. Mégis feláll a hátán a szőr, amikor a Snowdancer farkasfalka hadnagya, Riley Kincaid birtokolni próbálja. A helyzeten már csak ront, hogy nagymamája jóvoltából feltűnik két idegen.

Mikor egy briliáns kutatót elrabolnak, Mercy és Riley együtt kell dolgozzanak a fiatal férfi felkutatásán, mielőtt fogva tartói úgy döntenek, többé már nincs hasznukra. Közben arra is rá kell ébredniük, hogy talán a megadás nem csak egy halálos összeesküvést fedhet fel, de olyan nyers szenvedélyt is, mely mindkettejüket megperzseli.

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!

7. Újjászületés

Amikor rátalált, öntudatlan volt, alultáplált, koszos, és nem emlékezett semmire. Csak annyi biztos,
hogy veszélyes. A Shine alapítvány vezetőjeként Dev Santos népének legkényesebb titkai vannak birtokában, s éppen ezért az ő feladata, hogy kiiktassa az összes fenyegetést. Ez eddig sosem okozott számára problémát, sosem habozott... mígnem szembetalálja magát egy nővel, aki valószínűleg az ellenség legalattomosabb fegyvere.

Miután megfosztották az emlékeitől, és egy hidegvérű gyilkosság elkövetésére programozták, Katya Haas kétségbeesetten küzd a józan eszéért. Egyetlen reménye Dev. De hogyan várhatna bizalmat egy olyan embertől, aki minden valószínűség szerint egyben a következő célpontja is? Mert ebben a játékban valakinek meg kell halnia...

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!

Letöltés

8. Az igazság kötelékei 


Letöltés


9. Becserkészve

Drew Kincaid, a Snowdancer falka nyomkövetőjeként felkutatja az elfajzottakat, azokat az alakváltókat, akik (önkéntelenül, vagy készakarva) elvesztették az irányítást a bennük lakó állat fölött - néha pedig, ha túl messzire mentek, ha kioltották valakinek az életét, végez velük.

Mégis, semmi sem készíthette fel az előtte álló harcra: megnyerni egy nő szívét, aki lángra lobbantja és megperzseli az érzékeit, miközben térdre kényszeríti a benne lakozó farkast.

Indigo Riviere, a Snowdancer keménykezű hadnagya nem könnyen adja meg az érintés kiváltságát, főként nem az érzéki jellegűeket - és az utolsó, akitől várná, hogy felkelti az érzékeit, az Odú legmókásabb fickója. A józan esze azt diktálja, hogy táncoljon vissza, mielőtt a perzselő szenvedély mindkettejüket hamuvá égeti... csupán egyetlen dologgal nem számolt: Drew-val.

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!

10. Az Alfa Csókja

Attól a pillanattól kezdve, hogy leszakadt a Mentálhálóról, Sienna Laurennek csupán egyetlen gyengéje
van: Hawke. A veszélyes és kiszámíthatatlan alfa az őrületbe kergeti az érzékeit.

Hawke magányos, mióta elvesztette a nőt, aki idővel a párja lehetett volna. Ám Sienna elkápráztatja, de be kell látnia, hogy a lány túl fiatal ahhoz, hogy kezelni tudja a farkas vad dühét.

Aztán Sienna megváltoztatja a szabályokat, és hirtelen eltűnik a távolság kettejük között. Csak ők vannak, két ember, akik próbálják kifürkészni egymás titkait a nyers érzelmek dúló viharában, miközben egy sokkal nagyobb harc közepébe csöppennek.

Egy halálos ellenség közeledik, hogy elpusztítsa a Snowdancert, és Sienna kénytelen egyetlen lapra feltenni mindent: a képessége talán elegendő lesz, hogy megmentse a falkát, és az alfát, aki egyet jelent számára minden szívdobbanással.

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!
A csábítás hangja (0,5)Közeleg a karácsony, és a fiatal Tamsyn egyre kétségbeesettebb. Nate, a falka őrszeme különleges helyet foglal el a szívében, de lévén idősebb és tapasztaltabb, nem akarja még azelőtt kiszolgáltatni Tammyt párzási kötelék szenvedélyességének, vadságának, a bennük élő leopárdok ősi ösztöneinek, mielőtt igazán élhetett volna. Ezzel csak az a baj, hogy Tamsyn pontosan tudja, mit akar, és hogy hogyan érheti el...
Letöltés

A bűn hangja (0,6)

San Fransisco lakóit egy erőszakos banda fenyegeti... egy banda, akiknek fogalmuk sincs, kik is uralják valójában a várost, és meddig hajlandók elmenni, hogy megvédjék. A DarkRiver falka leopárd alakváltói már régen kiharcolták maguknak a várost, mint kizárólagos területüket, és vad dühvel fognak harcolni, hogy megvédjék a lakosságot.
Emmett egyike a halálos leopárd őrszemeknek, és sosem félt harcba szállni azért, ami az övé - különösen most, hogy megismert egy emberlányt, Riát. 
Attól a perctől kezdve Emmett fejében mindössze egyetlen szó jár, a leopárdja megfeszülten csupán egyetlen dolgot ismételget: enyém. 
Birtokló, domináns, érzéki: Ria még sosem találkozott hozzá hasonlóval. A szexi leopárd alakváltó felhevíti az érzékeit, a csókjaitól elolvad, és az érintése függőséget okoz... 
A kannibál hercegnő (1,5)

A Vonzódás és a Látomás című kötetek között játszódó rövid kis novella. 
Sascha és Lucas immár boldogan élnek együtt - és míg Tamsyn a párjával elutazik, ők vigyáznak a két kis ördögfiókájukra. Azonban Julian és Roman nem hajlandóak mese nélkül meglenni... 
Márpedig ha a DarkRiver alfa egyszer mesélni kezd...Csábító simogatás (3,5)

Annie már kislányként is csak egyet kívánt magának: egy társat, aki olyannak szereti, amilyen.
Időközben felnőtt, és amikor találkozott a titokzatos alakváltóval, úgy tűnt, elérhetővé vált az álma. Tanárnő lett, és így ismerte meg a DarkRiver-leopárd Zach-et, aki egyik tanítványának a nagybátyja, és akitől gyorsabban vert a szíve. Azonban úgy gondolja, egy nap valószínűleg összetöri majd a szívét, de addig is minden másodpercet élvezni akar vele. Mialatt Zach bemutatja őt a falkának, sőt, még a lány elfogult anyjával szemben is felfegyverzi magát, Annie nem is sejti, hogy a férfi már az első pillanattól kezdve kiválasztotta őt párjának. A nő szenved a szülei közönyös kapcsolatától, és ez megnehezíti Zach helyzetét, hogy meggyőzze őt az érzéseiről, és hogy a párjává tegye. Vajon sikerülni fog minden akadályt legyőzniük?Ajándék Kitnek (5,5)

Egy rövidke ingyenes novella, mely a Szabadulás és a Megperzselve kötetek között jelent meg.


Letöltés


Wild ​Invitation Letöltés

2 megjegyzés:

Brigitta írta...

Sziasztok!
Nem tudja vki átküldeni nekem az eredeti könyveket? A neten sajnos nem találom őket.
Nagyon megköszönném a segítséget :)

Unknown írta...

Sziasztok!
Engem a további részek érdekelnek magyarul. Át tudja vki küldeni? Rajongói fordítás is érdekel.
Köszönöm!

Megjegyzés küldése