Online


Jennifer Blake Tiltott ​vágyak

Tiltott ​vágyak 

Lorna ​kiálthatott volna, megüthette volna a férfit, vagy kitéphette volna magát a karjából. Ehelyett bódultan bámult az idegenre, és önkéntelenül is közelgő nászéjszakájára gondolt, arra a férfira, aki majd az ágyában fog feküdni. Eszébe jutott szívből jövő esküje, amit nem olyan régen tett, hogy inkább odaadja magát egy másik férfinak. Bárki másnak. 
A férfi egy pillanat múlva már Lorna mellett ült. Levette és félrelökte róla a vizes kabátot, majd izmos keble melegére vonta., A lány fázott, de nem ezért remegett meg, amikor megérezte a férfi ölelésének izzó forróságát.
Villám hasított át az égen, fehér fénnyel árasztva el a szobát. Vibráló feszültsége megvadította Lorna érzékeit. Didergő teste felforrósodott, s ő elvesztette uralmát az akarata felett…


 Elbódította az a merészség, hogy egy úriember így viselkedik egy gondos nevelésben részesített nővel, ezért néhány pillanatig mozdulatlan maradt. Egy ideig így nézték egymást némán, mintha számukra megállt volna az idő. A férfi nem tudott tovább ellenállni a kísértésnek, s Lorna ajkához érintette az ajkát. Vallomás ​a holdfényben 

A bölcsesség, a büszkeség és az erkölcsi felfogás, amiben Lorna felnevelkedett, azt mondatta vele, hogy hagyja el Ramont, és soha többé ne találkozzon vele. De Lorna nem akart sem bölcs, sem büszke, sem erkölcsös lenni. Ő egyszerűen csak azzal a férfival akart élni, akit szeretett. A többi mit számít?Lorna megalázónak érezte, ahogyan elvesztette minden akaratát Ramon közelében. A férfinak csak meg kellett érintenie őt, és máris azt tehette vele, amit akart. A lány nem akart a testi érzések rabjává válni, nem akart sóvárogni a férfi érintése után. Békét akart, rendet és önbecsülést. És szerelmet. Ramon azonban nem szereti őt. A testi vágyak megszállotja, csak a szenvedély érdekli, amit ő vált ki belőle. De mint ember egyáltalán nem létezik számára, gondolatait lenézi, semmibe veszi. Nem érdekli, hogy ő mit érez, s hogy azzal az intenzív vággyal, amit felébreszt benne, vajon megalázza-e őt, vagy még erősebbé teszi a szerelmét. Mi lenne ha feladná a harcot, és engedne a csábításnak? Tudna a férfi árnyékában élni? Vagy az együtt eltöltött órák emléke lassan keserű szégyenné válna? Micsoda kísértést érzett arra, hogy félredobja az elővigyázatosságot, és vállalja a kockázatot.

Letöltés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése