Meghívó

Sziasztok! Mivel a Justbook bezárt, azért mert engedély nélkül lettek a lefordított könyveik kiposztolva más csoportokba, tőlünk ne kérjetek meghívót a bloghoz, mert NEM ADUNK! 
Nem a mi oldalunk, csak a testvér oldalunk, így nekünk nincs jogunkban ezt tenni.
Szóval ezúton is szeretném mindenki figyelmét felhív, hogy tőlünk ne kérjetek meghívót, mert az oldal végleg bezárt!

21 megjegyzés:

Orsolya Szulmanné Kovács írta...

Köszi a tájékoztatást. Már csak mi rendes olvasók koppantunk de nagyot.

Ěva Bakos írta...

nagyon szomorú, hogy a mi szórakoztatásunkra jött létre és sokadik kérésre sem tartották tiszteletben a NE LOPJ ELVET. Nagyon-nagyon sajnálom. Most kezdték a kedvenc sorozatom fordítását, hol lehet majd elolvasni?

Havancsàk Ildikò írta...

Nagyon sajnálom!

Névtelen írta...

Sziasztok!Én is köszönöm a tájékoztatást és nagyon sajnálom,hogy végleg bezártak.Nagyon szeretem az oldalatokat és köszönöm,hogy elérhetővé teszitek a jobbnál jobb könyveket.Lehetséges lenne,hogy aki csak olvasta a fordításukat az valahogy hozzájuthasson a folytatáshoz?További szép napot kívánok!Üdv:Erika

Nagy Bea írta...

Ez most nagyon megrazott! Sajnálom de nagyon. Imádtam a Justbook oldalát, a napom fenypontja volt. De valahol sejtettem, hogy ez lesz mikor felfedezés azon az ominózus oldalon a könyveket. De azért nagyon remélem hogy fogunk még találkozni az oldallal. Nem tudom elégszer megkoszonni a forditasokat. Köszönöm!!!!!!!!!

tünike33 írta...

Köszönöm szépen a tájékoztatást! Elég szomorú lettem, annyira örültem, hogy folytatódik a Maffiàs sorozat:(

Helga írta...

Köszönöm az információt! Nagyon sajnálom.:(

zsuzsanna csipak írta...

Szia ne haragudj hogy kicsit értetlen vagyok de akkor nem csak egy kis ideig szüneteltetik hanem teljesen végleg bezárták? Kicsi remény sincs hogy újra kezdik?

Névtelen írta...

Köszönöm az információt!
Szomorú hír, hiszen jobbnál jobb könyvekkel találkozhattunk a Jusbook-on, köszönhetően a fordító csapatnak. Köszönöm nekik, hogy eddigi munkájukat. Remélem, találkozhatunk még velük a későbbiekbe.
Üdv: Bea

Szilvia Pogácsás írta...

Nagyon sajnálom, remélem nem végleg zár be.Nagyon köszönöm a munkátokat és bízom a folytatásban.

Erika Holecz írta...

Sajnálom mert nagyon jó oldal volt csak olvasni szerttem volna a kedvenceimet

Névtelen írta...

Szia az lenne a kérdésem , ha most bezàrt a justbook akkor az elkezdett fordítàsokkal mi lesz ? Most csak így félbehagytàk ? Esetleg ti nem tudnàtok nekünk tovàbb fordítani hàlàs olvasóknak akik semmiről sem tehetnek , hogy pàr ember miatt kellett bezàrnia ? <3 vàlaszod előre is köszönöm (angi)

Mat Niki írta...

Szia!Nagyon sajnálom,hogy bezárt a bazár,mert nagyon szerettem az oldalt.Most zárt be a könyvek mindenkinek oldal is.Szomorú vagyok,bár megértem a döntésüket.Köszönöm,hogy ez az oldal még működik.Puszi

Éva Polácsi írta...

Nagyon sajnálom!
Köszönöm a munkátokat! És persze az övékét is!

Szász Zsanett írta...

Köszi az infót!
Most sírhatnékom támadt...
Nagyon szerettem őket és a sok csodás fordítást amivel megajándékoztak, nem mellesleg pont most került volna sor a Vér kötelez második részének fordítására amit imádtam :(

HuCaK írta...

Szomorúan hallom :( nem értem, miert nem lehet betartani egy olyan egyszerű kérést, hogy ne a könyvet vigyék el, hanem posztolják az oldalt,ahol elérhetik... Igy nagyon sok emberrel szurtak ki, hiszen nagyon nagyon jó könyveket fordítottak és ők maguk is elérhetővé tették a letöltést bizonyos időközönként... �� Remélem valamolyen úton módon újra megnyitják majd mégiscsak!!

Andrea Dobolyi írta...

Nagyon szomorú vagyok! De megértem! Azt viszont nem értem, miért nem lehet betartani a szabályokat. Minden nap vártam az újabb részeket.

Király Zsaklin írta...

Köszönöm szépen az információt, remélem meggondolják magukat, de ha nem akkor is köszönöm azt, hogy eddig is fordították a könyveket!

Névtelen írta...

Sziasztok! Nem meghívó miatt írok, csak érdeklődnék, mert testvéroldal vagytok, talán nektek van információtok, új oldal létrehozása, a megkezdett könyvek befejezése ügyében. Nem lehet, hogy most amikor kezd érdekes lenni, egyszerűen megszűnik. Annyira sajnálom.

Alexandra Pisàk írta...

Őszintén sajnálom hogy bezárt az oldal. Én ebbe bele pusztulok, napjaimat ez az oldal aranyozta be. Borzasztón csalódott vagyok. De köszönöm az eddig munkájukat és csodálatos perceket adtak nekünk. Köszönöm

Aranka Surányi írta...

Nagyon sajnálom, hogy igy döntöttek. Sok jó könyvet leforditottak. Nagyon szépen köszönöm, hogy eddig lehetőségem volt olvasni ezeket a forditásokat.Csodálatos volt. De kérlek szépen benneteket, hogy gondoljatok ránk, becsületes olvasókra és próbáljátok újra inditani. Köszönöm , csodálatos munkát végeztetek. Ne adjátok fel.

Megjegyzés küldése