De most komolyan...

Eddig több mint 30 kapcsolatiürlapos üzenetet kaptunk, hogy meghívót kértek. Könyörgöm! Ne kelljen már hatvanszor ki írni, hogy a Justbook oldal csak a testvér oldalunk, nem én vagyok ott a főnök! Bezárt! Ennyi! Nem lehet kérni meghívót, mert nem fognak adni! Tőlünk se kérjen senki! Mert nem mi vezetjük!
Egyik kedves kommentelő kérdésére a válasz: ha újra kinyit a blog szólni fogok, látni is fogjátok, szóval ne aggódjatok! Linkelve is lesz itt a blogon ha lesz új blog! Ha nem akkor minden marad a régiben, de most a lányok míg ki gondolják mi legyen tovább, a blog bezárt! Azt, hogy végleg, vagy sem, nem tudom.
Tartsátok már tiszteletben a döntésüket. És olvassátok végig amiket írtam, mert zavar, hogy egy egyszerű szöveget nem tudtok végig olvasni és értelmezni!

Utoljára írom : NEM ADUNK MEGHÍVÓT A JUSTBOOK OLDALHOZ!!!!

4 megjegyzés:

zsuzsanna csipak írta...

Köszönöm szépen az információt!

Alexandra Pisàk írta...

Köszönöm szépen. Megèrtjük hogy totál kikèszültèl a meghívó kèresek miatt. Köszönjük a tájékoztatót és reménykedünk. Legyen szép napod

Mary írta...

Hát erről szól az egész! Az érthetetlenségről... (pl.:Ne vidd ki a könyvet!; Ne ide írj meghívóért, ez nem az az oldal! stb.) Csodálom a türelmeteket :D Kitartást!!! Mary

Névtelen írta...

Nagypapám szokta mondani: Aki hülye, hagyd megdögleni, lépj tovább! Idióták miatt nem stresszelünk!
És tényleg. Te kiírtad. Kész!
Élvezd a szép napot!
Puszi!

Megjegyzés küldése