Aurora Rose Reynolds Előtt


November:
Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom.
A klubban ismertem meg Asher Maysont.
Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit.
Asher:
Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt.
De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem.






Trevor Mayson élete meg volt tervezve – sikeressé tenni a családi vállalkozást, és még néhány évig élvezni az életet, mielőtt megállapodna. Aztán meglátta Őt. Liz Hayes gyönyörű, félénk és minden volt, amit valaha akart … de nem illett a terveibe. Miután Trevor fájdalmasan visszautasítja, Liz végre tovább lép, de Trevornak nehezére esik, hogy valóban elengedje. Úgy tűnik, minél inkább megpróbál távol maradni, annál intenzívebbekké válnak az érzései a lány iránt. Mint egy kifeszített gumiszalag, csak annyit tehet, hogy utána kap, mielőtt elpattanna.
Liz Hayes kész volt Trevorra várni, és nem érdekelte, hogy a férfi újra összetöri a szívét, de Trevor megnehezíti, hogy elfelejtse őt, amikor visszafurakodik az életébe.
Vajon Trevor be tudja bizonyítani a lánynak, hogy érdemes újra beleszeretnie, és készen áll arra, hogy megváltoztassa az eltervezett életét, hogy beengedje Lizt a szívébe?



Cash Mayson pontosan tudja, mi a helyes döntés, amikor választania kell élete szerelme és születendő fia között. Akkor is, ha ez összetöri a szívét. 
Amikor Lilly Donovan azzal szembesül, hogy élete szerelme nem az, akinek gondolta, és egyedülálló anyaként kell helytállnia, pontosan tudja, mit kell tennie. Kérdés, hogy elég erős-e hozzá? 
De mi van akkor, ha valaki évekkel később rájön, hogy minden hazugság, amit addig tudni vélt? 
Vajon képesek-e ők ketten legyőzni az eléjük tornyosuló akadályokat, és újra egymásba szeretni? 
Cash Mayson már el is felejtette, milyen érzés, ha valaki szereti. Most, hogy Lilly visszatér az életébe, felelevenednek az emlékei. Mindent elkövet, hogy ezúttal megtartsa a szeretett nőt és a fiát se veszítse el. 
A szerelem ereje csodálatos, lássuk, legyőz-e minden ármányt.





Sophie Gratesnek sosem volt könnyű az élete, de most végre apránként, lépésről lépésre megtalálja az útját. Vagyis csak megtalálná, ha Nico nem jelenne meg a színen és nem állítana mindent a feje tetejére. Rákényszeríti Sophie-t, hogy megértse, nem élheti úgy az életét, mintha kívülről látná, és néha ki kell állnia a mélység peremére, hogy kiélvezze a kilátást.

Nico Mayson abban a pillanatban tudta, hogy Sophie Grates az igazi, amikor először meglátta. Világéletében a külseje szerint ítélték meg, így amikor megismerkedik egy gyönyörű nővel, aki az igazi énjét látja, az érzései még erősebbé válnak. Nico tudja, milyen ember, mire képes, és mindent megtesz, amit csak tud, hogy segítsen Sophie-nak leküzdeni a démonjait, hogy boldogan éljenek, míg meg nem halnak. Minden, amiért érdemes élni, azért érdemes küzdeni.




Mappa

2 megjegyzés:

B.Mariann írta...

Szia kerdesem az lenne hogy az oldalhoz kell e meghivó vagy semm?? Anèlkül is lehet könyvet letölteni ..?????köszönöm a vàlaszt szèp napot

책이 당신에게. írta...

Nem értem pontosan melyik oldalhoz, mert ehhez nem kell.

Megjegyzés küldése