Online


Whitney Gracia Williams - Jogos kétség 1-2.

A farkamnak étvágya van. 
Igen, étvágya. Különös tekintettel és abszolút mértékben; a  szőke, hullámos hajú, és lehetőleg nem egy kibaszott hazug nő iránt… (Habár, ez egy másik nap története.)

A  szakmámban elismert ügyvédként, elmondhatom, hogy nincs időm,  hogy kapcsolatok menjenek veszendőbe, így ezt kiküszöbölöm azzal, hogy névtelenül csevegek és lefekszem olyan nőkkel,  akikkel online találkozom.

A szabályok egyszerűek: Egy vacsora. Egy éjszaka. Nincs
ismétlés.

Ez csak az alkalmi szexről szól. Semmi másról.

Vagy legalábbis, addig erről szólt, amíg „Alissa”…

Állítólag ő egy könyvgyűjtögető,  27 éves, ügyvéd. Állítólag ő az a valaki, akit jogi tanácsokkal láttam el késő éjszaka, akivel teljes mértékben és bizalmasan megoszthattam a hétvégi randijaim részleteit.

De aztán találkoztam vele egy gyakornoki interjú, méghozzá egy saját gyakornokot keresőállásinterjú alkalmával és minden megváltozott attól a kibaszott naptól fogva…


Hazudott nekem.
Visszaélt azzal az egyetlen szabállyal, amellyel kapcsolatban teljes mértékben és kib*szottul hajthatatlan vagyok: ez az őszinteség.
Igazán azt kívánom, bárcsak ő valaki más lenne, valaki, aki nem képes érzéseket kiváltani belőlem, valaki, akit könnyedén elhagyhatok, mint azt a rengeteg nőt, akikkel előtte randiztam.
De ő nem valaki más.
Vonzódom hozzá, soha nem vonzódtam még annyira nőhöz, mint hozzá… Teljesen elvarázsolt.
De sajnos a múltamat látva, amit lassan az egész világ megismer, módot kell találnom arra, hogy elengedjem.
Soha nem lehet az enyém.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia.A jogos kétség 3 pdf-ben nincs meg?
Köszönöm előre is.
Kati

Unknown írta...

Szia érdekelne a 3

Megjegyzés küldése