M. Leighton - Rosszfiúk


Amikor a főiskolás Olivia Townsend hazautazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd. Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviára. 
Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókjai elfeledtetik Oliviával, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható és szenvedélyes… és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviával, hogy máshoz tartozik. 
Ám Oliviára nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elfutna. Gyorsan és messzire… amíg nem késő.










Olivia végre megtalálta az Igazit. Cash minden, amire-akire valaha is vágyott. Kiszámíthatatlan rosszfiú, de Olivia kedvéért felhagy zűrös életével, és hagyja magát megszelídíteni. Mert Olivia az a nő, aki elfogadja őt úgy, ahogy van. 
Ám a múlt árnyéka kísérteni kezd. Valami van Cash birtokában, amit sötét bűnözők akarnak megszerezni. Mindenáron. És ha Cash nem adja, hát elveszik tőle azt, ami a legdrágább kincse. 
Olivia mindig tudta, hogy ha beleszeret Cash-be, pórul járhat. De hogy ennyi veszélynek tenné ki magát, azt nem is sejtette. Most rá kell bíznia az életét a férfira… és Olivia az életét könnyebben bízza rá, mint a szívét.












Szereted a rosszfiúkat?
Olivia Townsend gazdag unokatestvérének, Marissának mindene megvolt, amit csak kívánhat: remek állás, kiváltságos élet és rengeteg barát. Azaz… Rengeteg, pénzen megvásárolható barát. De egy tévedés fenekestül felforgatja az életét.
Egy rosszul sikerült emberrablás után a legvonzóbb és legveszélyesebb férfi karjaiba csöppen. Marissa nem tudja megfejteni a rejtélyt, de ellenállhatatlanul vonzódik hozzá.
A férfi egy új világot hoz az életébe, szabadságot, szenvedélyt, sötét árnyakat és veszedelmes titkokat, egy olyan világot, ahol semmi sem az, aminek látszik… Csak az őrült szenvedély, ami elől Marissa nem menekülhet, még akkor sem, ha talán az életébe kerül.
Vajon tényleg begyógyíthatja a szerelem a múlt sebeit és legyőzheti a jelen veszélyeit?

A nagy sikerű Rosszfiúk sorozat fordulatos és érzéki befejezése.
Letöltés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése