Kathryn Croft Könyvek

Évek óta menekülsz a múltad elől. Ma utolér.
Leah Mills úgy él, mint aki örökösen menekül egy borzasztó nap üldözi a múltjából. Magányos, társaságba nem jár, barátai nincsenek. Aztán egy napon, mert oly nagyon vágyik már kapcsolatra, megismerkedik Juliannel. Most először meri elhinni, hogy normális életet élhet.
Ám annak a bizonyos napnak a tizennegyedik évfordulóján kap egy üdvözlőlapot. Valaki tudja az igazat, tudja, mi történt. És nem fog leállni, amíg szét nem rombolja az életet, amit a fiatal nő felépített.
De Leah valóban az, akinek látszik? Vagy megérdemli mindazt, amit rámérnek?
Mindenkinek vannak titkai. Némelyik azonban halálos.



Tizennyolc éve elrabolták a hathónapos lányodat. Ma visszatért?

Simone és a férje, Matt némileg túltette magát a tragédián, ám fölbukkan egy fiatal nő, és közli Simone-nal, hogy hírei vannak az elrabolt gyermekről. De vajon ki ez a Grace? Meg lehet bízni benne?

Amikor Grace-nek is nyoma vész, Simone mindenre elszánt kutatásba kezd a lánya és egy titokzatos asszony után, akinek életbevágóan fontos bizonyítékai lehetnek a rejtély megoldására.

Miközben Simone egyre közelebb kerül az igazsághoz, baljóslatú és végtelenül veszedelmes terepre téved.

Hátborzongatóan lebilincselő, fordulatos pszichológiai thriller A lány a vonaton és a Holtodiglan rajongóinak, amely hónapokig állt a bestseller listák élén. 




Arra ébredsz, hogy a férfi melletted halott.
De aki mellett fekszel, az nem a saját férjed. És az ágy nem a saját ágyad.

Tara Logan imádja tökéletes kis családját: a férjét, Noaht és két tizenéves gyermekét, Rosie-t és Spencert.

Boldogsága azonban darabjaira hullik, mikor a szomszédban ébred, Lee Jacob ágyában, de fogalma sincs, hogyan került oda, vagy hogy mi történt kettejük között. A legrémesebb, hogy a férfit leszúrták.

Tara lánya egyre kezelhetetlenebbé válik, férje egyre hűvösebb vele, s a nőben felmerül a gyanú, hogy valaki a közelében tudja, mi történt azon az éjszakán. Mikor a rendőrség látókörébe kerül, rádöbben: ezt neki kell kiderítenie.

De mibe kerül Tarának az események feltárása, és túlélhető-e az igazság?

Tegnap még a tiéd volt a tökéletes élet. Ma rá kell döbbenned, hogy az egész csak hazugság.

Hátborzongatóan lebilincselő, fordulatos pszichológiai thriller A lány a vonaton és a Holtodiglan rajongóinak, amely hónapokig állt a bestseller listák élén.




„A férje nem lett öngyilkos.”


Öt évbe telt, amire rendbe hozta az életét. Öt szó romba dönti.

Mia Hamilton tökéletes életet élt egyetemi tanár férjével, Zach-kel és kétéves lányukkal. Minden megváltozott, amikor Zach öngyilkosságot követett el azon az éjszakán, amelyen egyik tanítványának nyoma veszett.

Öt évvel később felbukkan egy idegen nő, és közli Miával, hogy a férje nem ölte meg magát. Alison olyan ösvényekre vezeti az asszonyt a férfi múltjában, hogy Mia már kezdi azt hinni, nem ismerte a saját férjét. A leleplezett titkok egyre sötétebbek lesznek, és fölmerül benne a kérdés: Vajon miért segít neki Alison ilyen buzgón?

Aztán megdöbbentő helyen tűnik fel a rejtély egy mozaikja, és Miának el kell döntenie, megbolondult-e, vagy veszélyben van az élete.

Letehetetlen pszichológiai thriller megszállottságról és eltemetett titkokról

A lány, akinek nincs múltja bestseller szerzőjétől.



Mappa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése