Online

Judith McNaught - Édes győzelem

A ​gyönyörű és öntudatos Katie Connelly fájdalmas múltjának emlékeitől igyekszik szabadulni, amikor tönkrement házassága után ismét a szingli életformát választja. Luxuslakása, ígéretesen felfelé ívelő karrierje, elegáns baráti társasága és a számtalan körülötte legyeskedő férfi sem képes azonban feloldani magányát, és megszabadítani attól az érzéstől, hogy valójában sivár és felszínes az élete. Sorsa egy pillanat alatt megváltozik, amikor találkozik a szenvedélyes Ramon Galverrával. A titokzatos férfi első látásra beleszeret a lányba, és néhány napon belül megkéri a kezét. Katie, mit sem tudva a férfi iparmágnási
múltjáról, csak Ramon mostani nincstelenségét és rejtélyességét érzékeli, és visszahőköl az események gyors alakulásától. A férfi érzékisége és lovagiassága azonban ellenállhatatlanul vonzza, és latolgatni sincs sok ideje: egyetlen hét alatt kell eldöntenie, elég erős-e ez az érzelem ahhoz, hogy otthagyja a biztonságot nyújtó, kiszámítható, kényelmes életét a bizonytalan jövőért cserébe. Megbízhat a férfiban? Szakíthat mindennel: családdal, barátokkal, hogy egy idegen országban éljen? Képes átlépni múltjának sötét árnyékát, hogy végre megnyílhasson az új és boldog szerelemnek? 
A népszerű Judith McNaught (Földi mennyország, Míg el nem jöttél, Édenkert 1-2., Örök bizalom, Összetört idill 1-2.) regénye a váratlan szerelem, a mindent elsöprő érzelmek hatalmát példázza.

LETÖLTÉS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése